Reacties

handleiding MCV — 6 reacties

 1. Is inderdaad een flinke klus, heb dit zelf in den beginne gedaan voor de FaseI (ooit gepubliceerd op de site van Ger).
  Gelukkig heeft iemand het stokje overgenomen en heeft Richard het gepubliceerd.

  Hulde :lol:

 2. ach, ik weet dat ik er anderen een plezier mee doe… Ik wil best ook de instructie-boekjes van de andere modellen ook scannen maar die heb ik niet. De beste kwaliteit krijg je echter als je het boekje uit elkaar haalt. De versie die Ger destijds gepubliceerd heeft staat helaas zijn site-adres op dus die ga ik niet beschikbaar stellen. Maar Henk, als je het origineel nog hebt dan kan dat alsnog gebeuren…

 3. @Richard,
  Helaas heb ik de originele scans niet meer omdat in de conversie naar PDF het zaakje zonder kwaliteitsverlies aanzienlijk kleiner was.
  Ger heeft indertijd het spul geconverteerd omdat ik geen PDF creator had (en nu geen editor heb).
  Tevens had Ger indertijd toestemming van Dacia / Renault Nederland om het te publiceren. Ik kan me voorstellen dat je niets publiceert waar een ander als jouw URL opstaat.
  Liefhebbers weten i.i.g. waar ook een exemplaar IS en er zijn natuurlijk ook PM’s mogelijk….
  Zeker is wel dat de ooit gepubliceerde versie afkomstig is van MIJN scans. Mocht je de zaak kunnen bewerken: mijn zege heb je uiteraard.
  Het spul nogmaals scannen overleeft mijn boekje niet en dat wil ik een volgende eigenaar niet aandoen ;) .

 4. Het lukt mij niet om het instructieboek te openen. Ik krijg foutmelding http 404. Wij, Ria en ik hebben op 7-11-10 een Dacia Logan MCV 1.6 16V Blackline besteld en moeten nog tot minstens maart wachten. Ik bekijk alles op Dacia gebied om de tijd door te komen. Ik wordt al een echte Dacia gek terwijl ik er nog nooit mee gereden heb. Een instructieboek zou leuk zijn dan kan ik er in maart zo mee wegrijden. Hoe te handelen? Groeten Paul.

Geef een reactie