Reacties

Dashboard van de Lodgy van verlichting voorzien — 6 reacties

 1. Leuk gedaan, maar ben wel benieuwd naar hoe je dat nu precies hebt gedaan.
  Dit lijkt me prettiger instappen, zeker in de avond.
  Maar gaat hiermee niet de navigatie in de nachtstand??
  Is het met deze software ook mogelijk om de intervalwisser te activeren??

 2. Michel, De optie om de tellerverlichting te activeren staat geheel los van de overige verlichting. Je zou dus kunnen denken dat je de gewone verlichting aan hebt staan (echter, het groene koplampje licht nu niet op).

  Dat van de nachtstand van de navigatie is een goeie, dat weet ik eerlijk gezegd niet. Ga ik wel testen!

  En ja, het is ook mogelijk om de intervalwisser te activeren, maar er is meer voor nodig! Bij mijn lodgy werkt deze ondertussen; komend weekend komt er een uitgebreid artikel hier op de site over de intervalwisser.

  • Ik heb ook al het een en ander gelezen op de Duitse fansite, en dit heeft toch mijn interesse gewekt. Ik begreep ook dat een van hun dit voor sommige ook wil vrijschakellen.
   Dat is tot nu toe het enige waarvan ik echt zeg dat ik het mis, gezien m’n Clio dit wel had.
   Ben tot nu toe nog niet echt aan het aanpassen geweest van m’n MCV, maar heb ook al wat onderdelen uit China besteld.
   Zelf hou ik ook een blogje bij op AutoWeek.

   • Het bij elkaar zoeken van de benodigde software is best wel een lastige klus. Je zult dan op de duitse fansite ook gelezen hebben dat het niet iedereen zomaar lukt om de verbinding tot stand te brengen. Daarnaast zul je een kabel moeten kopen voor de verbinding tussen laptop en auto. Niet bij elke auto werkt dit overigens; alleen de nieuwere Dacia’s (Ph2) ondersteunen dit…

    Ik weet niet waar je ergens woont in NL (ikzelf in het oosten van het land) maar als het in de buurt is zou je langs kunnen komen dat ik het vrijschakel. Stuur me maar een mailtje naar info@daciamodellen.nl als je dat wat lijkt.

    Overigens, diegene van de duitse site die voor sommigen al het vrijschakelen heeft gedaan woont schuin onder Dortmund….

    Heb je ook het adres van het “blogje”? lijkt me leuk om te lezen…

 3. Opmerking: de software heeft diverse oosteuropese talen (hierdoor moge de herkomst wel duidelijk is) en engels natuurlijk. Binnenkort ook in het Nederlands; ik ben door de maker benaderd om de taalbestanden ook in het Nederlands te zetten. Deze heb ik ondertussen teruggestuurd en zullen ge-integreerd gaan worden in de software!

Geef een reactie