Reacties

Interval schakelaar op je ruitenwissers — 3 reacties

  1. In mijn ogen ben je een echte professional,Richard!Ben ik(alweer)een beetje jaloers op hoor.Mezelf zie ik dit allemaal niet doen,ondanks dat je alles haarfijn uitlegt met foto’s erbij.Vooral aan de software van de auto zou ik niet aan durven raken.Er moet,als leek zijnde,maar eens iets fout gaan….Ik bewonder je kunde en het zal inderdaad een hele verbetering zijn! De ruitenwissers vind ik in mijn Duster één van de dingen die minder goed zijn. Bij mijn vorige auto (Peugeot 206 SW) kon je de wissers één maal laten vegen door de hendel slechts aan te tippen.Dat aantippen vond ik heel handig en zodoende kon je zelf de wissers interval laten vegen zoals je zelf wou.Bij de Dacia moet je de hendel werkelijk in de eerste stand zetten,wat ik niet zo handig vind. Gtjs.

  2. Ziet er netjes uit zo. Leuke die foto’s erbij, maakt het makkelijker om zelf ook te doen.
    En dat van de tip-toetsen is ook een goed idee om deze om te draaien, maakt het denk ik ook logischer. :)

  3. De bovenste tip-toets is voor de boordcomputer; de onderste is nu voor de ruitenwisser. Als je je handen aan het stuur hebt dankun je met de vingertoppen makkelijker bij de onderste tip-toets dan bij de bovenste.

    Ik wil deze functie al niet meer missen zeker niet in combinatie met de 4 intervalstanden. Overigens, als je een intervalstand gekozen hebt en je drukt dan op de tip-toets om 1x te wissen, dan wordt de intervalstand onmiddelijk gewist en wordt er 1x geveegd. Daarna gaat de tijd voor de gekozen interval weer aftellen….

Geef een reactie