Niet aangemeld
Sommige features zijn niet beschikbaar
home
Homepagina
restore
Archief
directions_car
Modellen
burst_mode
Wallpapers
file_download
Downloads
mail
Contact
access_time
Historie
palette
Lakkleuren
location_city
Fabrieken
playlist_add_check
Dealer-lijst
photo_filter
Ingestuurde foto's
person
Inloggen
help
Help
assignment
Voorwaarden
lock
Privacy
Daciamodellen
Puzzelrit Munsterhuis en Dacia Club Nederland

Al een flink aantal jaren doen we mee met de puzzelritten die door de Dacia Club Nederland worden georganiseerd in samenwerking met diverse Dacia dealers. Deze puzzelritten kunnen dus op verschilende plekken in Nederland plaatsvinden. Deze keer heeft Dacia dealer Munsterhuis de handdoek weer opgepakt en een tocht door het oosten van Nederland uitgezet.

Zelf kom ik hier ook uit het oosten van Nederland. Ik dacht de omgeving toch wel redelijk goed te kennen. Kwam ik even bedrogen uit! De heren van Munsterhuis zijn er weer in geslaagd om een tocht uit te zetten die ons op plekken liet komen die ook ik niet kende.

Een flink aantal deelnemers bleek hier niet uit de buurt te komen en moest dus al veel kilometers maken om aanwezig te zijn. Zo was er ook een deelnemer die vanuit België is komen rijden.

Omdat het voor mij een thuiswedstrijd was dit keer kon ik op mijn gemak vanuit huis vertrekken en me om 10:00 uur melden bij Munsterhuis in Hengelo. In het pand zitten meerdere merken. Het zal zo ongeveer de enige dealer zijn waar je Dacia onder één dak vind met merken als: Ferrari, Maserati, Jaguar en Landrover!

Alle deelnemers waren vanaf 10:15 welkom en hadden de mogelijkheid om van een bakje koffie en thee te genieten. Aan deze puzzelrit namen maar liefst 29 auto's deel, met gemiddeld 2 a 3 personen. Een hele mooie opkomst dus! Voorgaande keren werd er met tussenpozen vertrokken. Dit keer werd iedereen voorzien van de nodige documenten en kon men op pad. Als "doorgewinterde" deelnemers van de puzzelritten hebben we maar eerst even tijd genomen om alles eens door te lezen alvorens op pad te gaan.

De tocht voerde ons vanuit Hengelo via Beckum en Bentelo naar Hengevelde. Van daar uit via Markvelde naar Diepenheim om door te rijden naar Markelo. Dan vervolgens via Rijssen en Wierden langs de oude jachthaven in Almelo richting Vriezenveen. Door Richting Geesteren om dan via een binnenweg naar Albergen te rijden. Van Albergen via Weerselo naar Borne. Het laatste stuk ging dan via de A1 terug naar Munsterhuis.

Het was best wel een pittige rit van ongeveer zo'n 130 kilometer door de omgeving. De heren van Munsterhuis hebben het zich niet makkelijk gemaakt en er voor gezorgd dat iedereen van het landschap in Twente een indruk heeft kunnen krijgen.

Bij terugkomst werd het eten klaargezet voor iedereen zodat men niet met een lege maag huiswaarts zou gaan. Na het eten werd de winnaar bekend gemaakt van deze puzzelrit.

Wederom kan ik niet anders dan de organisatie bedanken voor de gezellige dag en de uitstekende organisatie. De volgende keer zullen we er natuurlijk weer bij zijn!

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren
arrow_upward