contactmail

Iedereen die foto’s, verhalen, bouwprojecten, wijzigingen e.d. graag weer wil zien op deze site, of vragen heeft, kan deze mailen naar:

emailadres


Reacties

Contact — 46 reacties

 1. Beste mensen!
  Wat een prima site! Erg veel goede info en erg overzichtelijk. Kleine tip:
  Kunnen links die naar externe sites gaan niet in een nieuw venster worden geopent?
  Zo verlaten mensen nooit de site….
  Succes!
  Marc

 2. Er lijkt een foutje in de site te zitten. Wanneer ik scroll vanuit “Home” door de geplaatste artikeltjes zie ik dat er 0 reacties zijn. Wanneer ik echter een artikel openklik (bv dakvak) dan blijken er weldegelijk reacties geplaatst te zijn.

 3. Dit is niet zozeer een foutje. WordPress gaat verschillend om met de berichtgeving. De artikelen die je ziet vanuit “home” zijn posts; deze zullen langzaam van het scherm verdwijnen naar een achterliggende pagina. Het is echter mogelijk op een artikel te reageren.
  Daarnaast kan er informatie op een pagina gezet worden. Deze is “statisch” en blijft dus zichtbaar in de lijst aan de rechterzijde. ook daar kan men op reageren.
  Deze schijnen gecombineerd te kunnen worden maar hoe is me nog niet bekend….

  Daarnaast is deze site volop in ontwikkeling;er moeten nog veel artikelen overgezet worden en sommige indelingen worden nog bijgewerkt.

 4. Na vandaag het telefoontje te hebben gekregen van de dealer, kan ik met trots melden dat we maandag 24 Augustus de trotse eigenaar gaan worden van een nieuwe sandero gris basalte 1.2.
  En ik hoop hier wat meer prettige km’s mee te rijden dan met het vorige merk.
  Verder wil ik melden dat dit, samen met de andere dacia-sites, zeer informatief is.

  Groetjes,

  Marco

 5. hallo
  Wij hebben maandag een dacia logan mcv besteld en zijn in bleide verwachting ervan(leverdatum 05/03/2010). Na 14 probleemloos met mijn suzuki baleno rondgetuft te hebben hopen we natuurlijk dat dit met de Dacia ook zal lukken. Ik heb echter 1 vraagje : waar zitten de achterste luidsprekers en weet iemand de afmetingen ervan?
  Alvast bedankt.

 6. Hallo Wim, leuk dat je reageert hier! Ik ga er van uit dat je met de Dacia adsoluut geen miskoop hebt gedaan. Overal waar je maar zoekt op het internet vind je goede berichten over het merk. Met deze sterke prijs/kwaliteit/ruimte verhouding kun je gewoon geen betere en meer verstandige keus maken.

  Voor wat betreft de luidsprekers: de bevinden zich in de achterportieren (afhankelijk van de uitvoering die je gekocht hebt). Deze zijn 13 cm in doorsnee en ongeveer 45mm diep.

 7. Vraag aan de webbeheerder:

  Onder accessoires van de Dacia Sandero Stapway heb ik enkele weken geleden het bestelnummer van de spatlappenset voor en achter gehaald.
  Heb dit ook zo bij mijn dealer besteld maar nu bleek de set voor de voorkant niet te bestaan terwijl ik hem hier met bestelnummer en prijs vanaf heb gehaald.
  Nu heb ik dat lijstje nogmaals bekeken en wat schetst mijn verbazing….. de spatlappen voor zijn hieruit verdwenen.
  Betekent dat dat deze set niet voor de Sandero bestaat dan????

  Ik ben benieuwd want had toch graag ook voor de spatlappen gehad!

 8. Marwil, de lijsten zijn sinds ze geplaatst zijn niet aangepast. Daarom vermoed ik dat je bij de Sandero hebt gekeken aangezien daar de spatlappen voor de voorzijde wel vermeld staan.

  De informatie van de Stepway is afkomstig van originele lijsten via de dealer; die van de Sandero is verzameld via het internet.

  Inderdaad staat in de officiele prijslijst de spatlappenset voor de voorzijde niet vermeld voor de Stepway! Ik heb het idee dat de standaard set daar ook niet gaat passen aangezien er al spatbordverbreders gemonteerd zijn…..

 9. Woesndag is het zover en mogen we erom. Hij is eigenlijk al binnen van vrijdag maar de trekhaak moet nog geplaatst worden en woensdag zijn we in verlof . Ik zal dan eens wat foto’s trekken en opsturen

 10. Dinsdag ll hebben wij onze Logan MCV gaan afhalen, en dit weekend doen we de eerste grote ‘maidentrip’. :lol: Foto’s werden doorgestuurd om op deze fantastische site te plaatsen. Op de frontale foto zijn de dagrijdverlichting goed te zien. :wink:

 11. Ron, ook goedemorgen! Als je graag je Dacia op de site wilt zien dan kun je de foto’s gewoon naar mij mailen. Dan zal ik ze plaatsen. Foto’s mogen op hoge kwaliteit zijn, emailbox is groot genoeg. En het mag rustig méér dan 1 foto zijn hoor…. heb niet direct een restrictie in het aantal…. :wink:

 12. Helaas :( Probeer een aantal foto’s te versturen, maar krijg de volgende melding terug:

  Technical details of permanent failure:
  Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 552 552 sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4) (state 18).

  Toch maar in gedeelten versturen ?

  gr.
  Ron

 13. vreemd dat die melding van Google komt… Ik gebruik Google Gmail alleen voor backup van mn email.

  Met het feit dat de emailbox groot genoeg is bedoelde ik eigenlijk de inhoud van de box, foutje van mij, sorry. Het verzenden van emails wordt door de meeste programma’s begrenst op 10 MB per mail.

 14. Ik heb afgelopen week de dacia duster bewonderd .was meteen weg van deze auto .zelf heb ik een panda sport van 2008 met 15000 km op de teller .ik vroeg bij janssen in nuenen wat ik terug kon krijgen voor die auto .ze wilde hem eigenlijk niet eens inruilen .volgens hun zat er weinig marge op de dacia .ze hebben een handelaar gebeld en ik kon 8000 euro terug krijgen .dat hield in dat ik ruim 10000 euro moest bijbetalen .en 6000 euro moest laten vallen .daar verschoot ik toch wel van .
  iemand goede ervaringen met een dacia garage die wel een fatsoenlijke prijs geeft voor je auto .ook deed me dat bedenken dat als ik nu bv zon duster koop en die over 2 of 3 jaar in wil ruilen ik er ook bijzonder weinig voor terug krijg .omdat dat iedee kreeg ik janssen in nuenen geen jonge autos wilde inruilen .dat werd me eigenlijk ook verteld dat men problemen had met kopers met een jonge auto .

  • hallo Alain jij hebt dagrijlichten geplaatst in je mistlampen mag dat voor de controle in belgie.
   En moet je er ook abdapters bij nemen.
   Groetjes Philip.

 15. Hallo Luitjes,

  Kan iemand mij vertellen waar ik een Nederlandse boekje van de Duster kan krijgen of kopen? Ik heb de Servische boekjes in mijn bezit (Duster gekocht in Servië). Is toch wel lastig.

  Groetjes
  Paul

 16. Paul, het meest eenvoudig is om naar een dealer toe te gaan bij you in de buurt. Als hij een Duster heeft staan, dan kan hij zo even het originele boekje pakken en op de achterzijde kijken. Daar staat een bestelnummer waarmee hij een nieuw boekje kan bestellen.

 17. Richard,

  Bedankt voor je reactie maar ik woon in Servië en ben in het bezit van Servische instructieboekjes. Misschien dat iemand met een Duster mij het bestelnummer kan zeggen dan kan ik vanuit Servië het boekje bij Dacia Nederland bestellen.

  Groetjes
  Paul

 18. Yugo,

  Hier de nummers van de boekjes in het nederlands voor de duster.
  Radio…..984504594R, garantie boekje…..8200977935 / orlando, onderhoudsboekje…..990615855R, instructieboekje…..999105576R.

  groeten
  Robert

 19. Goedemorgen allemaal

  Kan iemand mij misschien iets vertellen over de levertijden van een logan MCV.
  Ik had begrepen van de dealer dat er met de motoren iets gaat veranderen (euro norm 4 gaat naar euro norm 5). Toen ik de dacia ging kopen kon die nog niet eens besteld worden, met de verkoper uitgerekend dat het dan eind januari zou worden dat mijn logan zou binnen komen. Gisteren even langs geweest, wordt nu al begin maart. Weet iemand hier iets van..

  Groeten Edwin
  PS. handige site

 20. :? hallo ,heb een duster besteld 15juni2010,was belooft binnen te zijn okt 2010
  was er niet ,het ging 16 december 2010 zijn ,onder tussen zijn we 9 januari 2011
  nu is belooft 2de week van januari 2011.is dit nog normaal ?
  zal dan al 6maand aant wachten zijn pfffffff
  wie kan er meer over zeggen ?

  greeetzzzzz alain

 21. tsja, leuk is het niet. Ik verwacht dat dit wel te maken heeft met het wijzigen van het motor-type. Immers, als er al enige vertraging zou ontstaan waardoor het niet zeker is dat de auto nog in 2010 binnen zou komen (en dan is 16 december met de feestdagen aanstaande wel vrij kort) dan loopt de dealer/importeur een verhoogd risico op een aut die niet meer verkocht mag worden! vanaf 1 januari 2011 geldt de nieuwe norm voor euro 5 motoren. vanaf deze datum moet elke nieuwe auto die op kenteken gezet wordt voorzien zijn van een euro 5 motor.

 22. Richard,

  Allereerst de complimenten voor deze site.
  Binnenkort weer met de caravan op pad, Ik heb op mijn Logan een Jeager aansluiting maar op punt 10 geen spanning voor de koelkast. Op deze site bij stekkerdoos prima artikel gevonden over de aansluitingen, ook staan er twee tekeningen maar helaas kan ik deze niet zien alleen twee lege vakken met de nummers 0045 en 0055.
  Ligt dit aan mijn brouwser of is er iets anders aan de hand, graag wil ik deze tekeningen hebben
  Kun je me helpen?

  Groeten
  Paul

 23. Hoi Paul, bedankt voor het compliment!!

  Het lag niet aan je browser dat je de beide afbeeldingen niet zag. De link naar deze afbeeldingen bleek niet meer te kloppen; deze heb ik bijgewerkt en nu zou je ze wel moeten kunnen zien.

 24. In de pdf-jes van de Dokker staan wat uiteenlopende waarden voor lengte van achterklep tot opgeklapte bank of tussenschot; bij de Dokker Van is dat

  Longueur de chargement maxi au plancher avec tubes / cloison 1m856 / 1m901

  en bij de gewone Dokker is dat
  Longueur de chargement maxi au plancher avec banquette arrière rabattue en portefeuille 1m570

  Dat zou betekenen dat in de gewone Dokker een opgeklapte bank 30 cm lengte inneemt ten op zichte van de Dokker Van met de tussenwand (aangenomen dat ‘cloison’ de tussenwand is). Die opgeklapte bank zal toch niet tot het plafond gaan. Dus zal je toch nog wel wat lengte overhouden in de gewone Dokker. En als de tussenwand in Dokker Van niet verticaal staat, maar een beetje achterover hangt, hoe zit het dan met de bruikbare lengte van de Dokker Van?

  De plaatjes zijn daar wat minder duidelijk in. Neemt de bank 30cm in beslag, of heb je in de Dokker Van alleen 1m90 als je met de kin tegen het stuur zit?

 25. Hallo
  Weet er iemand hoe het mogelijk is dat de basisprijs van de logan (in belgie) 1000€ onder de sandero ligt? De wachttijden bij bestelling zijn hetzelfde…

Geef een reactie