Tsja… Rubbertjes… Er zijn deurrubbers die wel te vinden zijn op de MCV phase I maar niet (meer) op de MCV phase II. En juiste bij de nieuwe MCV is dit wel opvallend. Wat is het geval? bij de Phase II worden de scharnieren van de achterdeuren niet meer afgedekt, in tegenstelling tot het voorgaande model.

Vooral de beide openingen in de bumper zullen opvallen sinds de bumpers in kleur zijn meegespoten. Het wel of niet aanwezig zijn van die rubbertjes verandert hier dan ook weinig aan, aangezien deze toch zwart zijn. Echter zonder deze rubbertjes ziet het er onafgewerkt uit.

Bebas was zo vriendelijk om de bestelnummers uit te zoeken van deze onderdelen en kwam tot de volgende gegevens:

  • 2 stuks met bestelnummer 6001549261
  • 2 stuks met bestelnummer 6001549262

Prijs (in Duitsland): ongeveer 18,50 euro inclusief btw voor alle vier

Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze ook passen op de MCV phase II, echter bij mijn weten is dit nog niet gecontroleerd. Voor het plaatsen is het wel noodzakelijk om de bumper te verwijderen.

Hieronder een afbeelding van de betreffende onderdelen:

deurrubbers-bebas

Rubber-Update: (28-08)

Ik heb vandaag mijn MCV weer opgehaald bij de schade-hersteller en heb meteen de kans gegrepen om een 3-tal MCV’s op de gevoelige plaat vast te leggen; althans de scharnierpunten van deze auto’s. Deze zijn net binnengekomen en dus nog niet van kenteken voorzien.

Bij alledrie de auto’s waren GEEN deur-rubbers aanwezig. Zie de foto’s hieronder.

achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV achterdeurrubbers zijn niet meer aanwezig bij nieuwe MCV

Rubber-Update: (30-08)

Voor de MCV-eigenaren ZONDER rubbertjes volgen hieronder een tweetal foto’s van een MCV MET rubbertjes:

achterdeur rubbers wel aanwezig bij eerste mcv type achterdeur-rubbers-aanwezig (1)


Reacties

Deurrubbers achter — Geen reacties

Geef een reactie