dacia,dokkerPraktisch onmisbaar in uw dagelijks leven.

De Dacia Dokker is de eerste echte ‘combispace’ in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend – deze auto voldoet op slimme wijze aan al uw behoeften. Ongekend praktisch, verbazingwekkend veelzijdig. De Dacia Dokker biedt comfortabele zitplaatsen voor uw passagiers en een ongekende bagageruimte voor al uw spullen. Het nieuwe en moderne interieur is nononsense en voorzien van praktische technologie en gericht op optimaal comfort voor de bestuurder en de andere inzittenden. Betrouwbaar en robuust… De Dokker heeft alle kwaliteiten die u van een Dacia verwacht. En net als voor alle auto’s in ons gamma geldt ook voor de Dokker een garantie van drie jaar of 100.000 km, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

 Goed doordacht tot in de kleinste details.

Eenvoud, gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden van deze multifunctionele combispace met een ongeëvenaard comfort. Maar dat gaat niet ten koste van het design … Met zijn de royale afmetingen (een lengte van 4,36 m) heeft de Dacia Dokker harmonieuze lijnen en oogt hij zowel robuust als dynamisch. Het interieur biedt een uiterst functionele en comfortabele bestuurdersplaats. Speciale aandacht is besteed aan de ergonomie: elektrisch bedienbare zijruiten, stuurwielbediening voor de radio en optimale leesbaarheid van de informatie op de displays. En omdat uw comfort voorop staat, geniet u onder alle omstandigheden van de efficiënte airconditioning (afhankelijk van de uitvoering).

Open voor al uw wensen.

Om het instappen van passagiers en het inladen van bagage te vergemakkelijken, is de Dacia Dokker voorzien van zijschuifdeuren* van meer dan 70 cm breed, die ruime toegang tot de achterste zitplaatsen bieden. De achterbank kan in ongelijke delen (1/3-2/3) worden neergeklapt. Omschakelen van vijf zitplaatsen naar vier, drie of twee is dus kinderspel! Dankzij deze flexibiliteit is de Dacia Dokker geschikt voor al uw dagelijkse gebruiksdoeleinden.

* Tweede zijschuifdeur optioneel, afhankelijk van de uitvoering

Interieur met ruime mogelijkheden.

De Dacia Dokker biedt heel veel ruimte voor het hele gezin en comfort voor alle inzittenden. De bijzonder ruime bagageruimte is eenvoudig toegankelijk dankzij de lage drempel en de asymmetrische achterdeuren.

Alles binnen handbereik.

Praktisch is hét kenmerk van de Dacia Dokker. Behalve de ruime bagageruimte van 800 liter zijn er nog veel méér handige opbergruimten* die het leven aangenamer maken. Dankzij de opbergruimte op het dashboard, tegen het plafond en in de voor- en achterportieren**, hebt u alles onder handbereik. De Dacia Dokker is vernuftig… en dat maakt hem nóg aantrekkelijker!

* Tot 44 liter. ** Afhankelijk van de uitvoering.

Functionele technologie.

De praktische, efficiënte en 100% bruikbare techniek maken het leven in de Dacia Dokker aangenaam. Zo kunt u kiezen voor het MEDIA NAV-multimedia- en navigatiesysteem* dat volledig in het dashboard geïntegreerd is en uitgerust met een groot 7-inch touchscreen (18 cm). Het MEDIANAV biedt een navigatiesysteem met 2D- en Birdview 3D-weergave. Het systeem heeft een intuïtieve bediening en is tevens voorzien van een radio en Bluetooth® functionaliteit voor handsfree telefoneren of via audiostreaming naar muziek te luisteren. De USB- en jack-aansluitingen op het dashboard en de bediening vanaf het stuurwiel maken het geheel áf.

U kunt ook kiezen voor Dacia Plug&Radio* met een grote display en bediening vanaf het stuurwiel, een cd-/mp3-speler, USB- en jack-aansluitingen op het dashboard en Bluetooth® functionaliteit.

Dankzij de Cruise Control* rijdt u ontspannen en veilig. En met de parkeersensoren* in de achterbumper wordt parkeren wel heel eenvoudig. Dacia weet hoeveel belang u hecht aan veiligheid. Met vier airbags, ABS met noodstopbekrachtiging, een elektronisch systeem voor stabiliteitscontrole* (ESC) en ISOFIXbevestigingspunten voor kinderzitjes op de achterbank, is er in de Dacia Dokker alles aan gedaan om u en uw passagiers te beschermen.

* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

Ook zeer geschikt voor professionals.

De Dacia Dokker is perfect voor privé- en zakelijk gebruik… en vice versa. Dankzij de uitgebreide verstelbaarheid van de achterbank – die eenvoudig kan worden neergeklapt in de verhouding 1/3 – 2/3 én die geheel kan worden weggeklapt – is de lengte van de bagageruimte variabel van 1,16 tot 1,57 m. Met de grootste zijschuifdeuren* in zijn klasse biedt de Dacia Dokker een uitzonderlijke multifunctionaliteit. Voor de lading is dankzij de schuifdeuren alle ruimte, vooral als de achterbank is neergeklapt. De ruimte achter in de Dokker – met een breedte van de bagageruimte van 1.082 mm** en een laadhoogte van 570 mm vanaf de grond – is ook ontworpen om het vervoer van grote voorwerpen te vergemakkelijken. De Dacia Dokker is de perfecte partner voor alles wat u voor uw werk doet!

* Eén of twee schuifdeuren, afhankelijk van de uitvoering. ** Op 1 m van de laadvloer.

Bewezen betrouwbaarheid.

Wie Dacia zegt, zegt betrouwbaarheid en duurzaamheid. De productie en de mechanische onderdelen worden aan de strengste tests en controles onderworpen. Er is tijdens de ontwikkeling van de Dacia Dokker maar liefst 1,9 miljoen kilometer afgelegd op alle soorten wegen en onder alle weersomstandigheden. De motoren, afkomstig van Renault, bewijzen al sinds vele jaren hun betrouwbaarheid. En om u te helpen bij het beheer van uw budget en u de nodige gemoedsrust te geven, biedt Dacia u verlenging van de garantie met een dekking en een tijdsduur die aan uw behoeften zijn aangepast. U kunt altijd op uw Dokker rekenen!

Dynamisch en zuinig, het beste van twee werelden.

De Dacia Dokker biedt keus uit uitzonderlijk zuinige motoren met lage gebruikskosten. Zonder dure en complexe technologie haalt de Dokker een brandstofverbruik die behoort tot de beste in zijn klasse. De Dokker biedt een krachtige dCi 90 met 90 pk (66 kW), met een verbruik van 4,5 l/100 km en een CO-uitstoot van 118 g/km*. Daarnaast biedt de Dokker u een 1.2 TCe 115 pk (85 kW) – de benzinemotor met directe brandstofinspuiting van Renault – met een verbruik van 6,1 l/100 km*. De Dacia Dokker heeft alles in zich: het is een veilige auto voor uw gezin én een prestatiegerichte werkauto!

* Gecombineerd verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.

Ga naar www.dacia.nl voor de officiele informatie.

 

 

 

 


Reacties

Dokker – Algemeen — Geen reacties

Geef een reactie