Dacia,Dokker VANDe Dokker VAN is zakelijk, net als u.

Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen zich op… Bijvoorbeeld, voor de prijs van een 2,5 m kuub biedt hij u 3,3 m kuub laadvolume. Hij is een echte professional. En op het gebied van prestaties doen de dCi 75 en 90 pk dieselmotoren niet onder voor deze van de concurrenten. Als echte compagnon, dragen zijn technologische uitrusting en slim ontworpen interieur voor een groot deel bij aan uw comfort. Én, Dacia verplicht zich, dat zijn betrouwbaarheid en robuustheid overtuigend zullen zijn!

Grote kwaliteiten openen zich.

De Dokker Van beantwoordt aan al uw behoeften wat betreft belading en toegankelijkheid. Om het u gemakkelijk te maken alle voorwerpen eenvoudig in te laden, beschikt de Dokker Van standaard over een zijschuifdeur rechts met een laadbreedte van 703 mm, de breedste in de markt. De zeer praktische a-symmetrische achterdeuren bieden een brede toegang van 1,08 meter. Op deze punten opent zich de ware compagnon, het is echt een goed stuk gereeedschap!

Laadvolume waar u wat aan heeft.

Is de laadcapaciteit bepalend voor u? Dacia heeft dit begrepen en ziet het groot met de Dokker Van. Een laadvermogen van 750 kg*, een laadvolume van 3.3 m , een laadhoogte van 1,27 meter. De Dokker Van heeft uw zakelijke behoeften perfect geïntegreerd. Zijn laadruimte is uitgerust met 8 bevestigingogen op de laadvloer om de meest kwetsbare objecten veilig te fixeren. En voor een onberispelijke laadruimte voor jaren is de Dokker Van leverbaar met een robuuste laadvloer bescherming en zijwandbekleding. De Dacia Dokker Van past zich aan uw wensen aan. Standaard is hij uitgerust met een volledig tussenschot met raam. Zijn zijschuifdeur en achterdeuren kunnen met of zonder ramen worden uitgevoerd. Dit alles om u dagelijks werk te vergemakkelijken!

* Bij de Ambiance uitvoering.

Capaciteit zich aan te passen aan al uw verwachtingen.

Voor optimale belading in alle omstandigheden, heeft de Dokker Van standaard een zijschuifdeur rechts. Een unieke eigenschap in dit segment. De achterdeuren kunnen 180 graden worden geopend, om zo een optimale toegang te krijgen tot de praktische laadruimte. Het laden van grote objecten wordt hierdoor eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag.  De Dokker Van speelt in op uw vervoerswensen, zodat u zich op uw werk kunt richten.

Modern en doeltreffend.

Een doeltreffende maar simpele technologie om te gebruiken, dat is wat de Dokker Van voor ogen heeft voor u om het rijden gemakkelijker en comfortabeler te maken. Omdat hij van deze tijd is, beschikt de Dokker Van over parkeersensoren*, snelheidsbegrenzer* en een voertuigstabiliteit systeem ESC*. Voor uw comfort, pro*teert u van een doeltreffende airconditioning* in alle seizoenen. Om uw rit altijd efficiënt en aangenaam te maken, beschikt de Dokker Van over het multimediasysteem Media Nav*, geïntegreerd in het dashboard met een groot 7 inch (18 cm) touchscreen. Met een intuïtieve bediening, omvat dit systeem een radio en technologie om handsfree te bellen of uw favoriete muziek te luisteren. De GPS navigatie kan in 2D of 3D birdview worden weergegeven. De USB en Jack aansluiting evenals de stuurbediening maakt de bediening van de apparatuur compleet. In de cabine zitten verscheidene opbergvakken: hoog bij het dak**, op het dashboard, met de mogelijkheid uw laptop of A4 documenten op te bergen. En in de portieren kunt u zelfs een grote fles water plaatsen. Welkom aan boord!

* Optie, ** Standaard op Ambiance uitvoering.

Betrouwbaar onder alle omstandigheden.

Trouw aan de waarden van Dacia, is de Dokker Van een robuuste en betrouwbare bedrijfswagen. De fabricage, zoals zijn mechanische onderdelen waaruit hij bestaat, is aan zware tests onderworpen (volgens een veeleisende checklijst aangepast aan bedrijfswagens). Er zijn 1,9 miljoen testkilometers gereden, vooral om de remmen en vering af te stemmen op ieder type weg en alle klimatologische omstandigheden. Zijn motoren, afkomstig van de Renault groep, hebben sinds vele jaren hun betrouwbaarheid bewezen. Onder alle omstandigheden kunt u rekenen op uw Dokker Van.

Dynamisch en efficiënt.. Een echte pro.

Laag brandstofverbruik, lage C0-uitstoot: de Dokker Van beschikt over optimale prestaties, is efficiënt in gebruik en heeft lage gebruikskosten. Zonder het gebruik van dure en complexe technologieën, bereikt de Dokker Van een zeer laag brandstofverbruik en een minimale uitstoot. De dieselmotoren, leverbaar als krachtige 75 of 90 pk, hebben een laag brandstofverbruik van slechts 4,5 l/100 km*. De benzine variant is een betrouwbare MPI motor met 85 pk. En verder, de Dacia services maken het mogelijk uw budget optimaal te beheren en in alle rust te rijden. Dacia biedt u onderhoudscontracten en verlengde garantie met een dekking en duur die aan uw behoeften zijn aangepast. Dacia geeft standaard 3 jaar/100.000 km garantie** op de Dokker Van. Nog een eenvoudige reden om voor de zekerheid van een Dacia bedrijfswagen te kiezen.

* Gecombineerd verbruik gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.  ** Welke het eerst komt.

Ga naar Dacia.nl voor de officiële informatie.


Reacties

Dokker VAN – Algemeen — Geen reacties

Geef een reactie