dacia,duster,daciamodellen(Heel) veel ruimte voor een heel lage prijs.

Met Dacia Duster wordt het leven grenzeloos. De Dacia Duster, met een ruim interieur, maakt uw dromen werkelijkheid. De modulaire binnenruimte is comfortabel en groot genoeg voor alle spullen die u voor uw hobby‘s nodig heeft. Met name de hoge zitpositie is uitermate comfortabel en maakt het rijden minder vermoeiend. De Dacia Duster wordt voor een bijzonder voordelige prijs aangeboden en is milieubewust dankzij de zuinige motoren met beperkte CO uitstoot. Dacia Duster, meer voor minder.

Krachtig en stijlvol.

De brede zijpanelen en de hoge carrosserie weerspiegelen zijn persoonlijkheid. Het gespierde design laat zien dat het hier gaat om een robuuste en veilige avonturier. De Dacia Duster voelt zich thuis in de stad met zijn elegante karaktertrekken zoals de chromen grille en de dubbele koplampen. Het uiterlijk van de Duster kan nog meer benadrukt worden met een Pack Look (16 inch lichtmetalen wielen, dakdragers, zijspiegels, skid plates voor en achter, chroomkleurige dorpels met satijnglans, extra getinte zijruiten achter), of één van de vele leverbare accessoires (zoals brede portierstrips, wielkastverbreders of styling bars). Bij de Dacia Duster maakt stijl deel uit van het plezier.

Onbeperkte mogelijkheden.

De Dacia Duster is geschikt voor alle soorten wegen. Hij heeft een hoge bodemvrijheid en fl inke op- en a* oophoeken en heeft bovendien 4×4 mogelijkheden waardoor hij zich op alle soorten wegen thuis voelt. De Dacia Duster is een lichte auto voor zijn afmetingen waardoor hij bijzonder wendbaar is. Aan die prestaties levert ook zeker de nieuwe handgeschakelde 6-bak* een bijdrage met zijn korte eerste versnelling (5,79 km/h bij 1.000 t/min) waardoor de auto effi ciënt rijdt, goed wegrijdt op een helling met belasting en veilig kan afdalen. De 4×4 versies beschikken over een intuïtieve 4×4 bediening*. Hiermee past de Duster zich aan iedere situatie aan waardoor hij overal prettig rijdt. En veilig !

* Leverbaar voor de 4×4 versie.

Comfort à la carte.

De Duster heeft een ruim en comfortabel interieur. Er passen vijf volwassenen in die 475 liter bagageruimte (afhankelijk van de versie) ter beschikking hebben om al hun bagage en vrijetijdspullen te vervoeren. Als de achterbank is neergeklapt, is er zelfs 1.636 liter aan bagageruimte beschikbaar. Als de rugleuning van de voorstoel wordt neergeklapt kunnen er spullen met een lengte van maar liefst 2,65 m worden vervoerd.

Omdat bestuurders en hun gezinnen allemaal andere verwachtingen en behoeften hebben, biedt de Dacia Dusters qua uitrusting het essentiële, geen poespas dus. Maar iedereen kan naar hartelust zijn Duster personaliseren! Voor ieder is er wat wils in de pakketten en opties die worden aangeboden: airco* en een radio met CD-speler en MP3-aansluiting**, een pakket – modulariteit – met onder andere een 1/3-2/3 neerklapbare achterbank*, elektrische ruitbediening achter***, een leder pakket**** (lederen stoel bekleding, met leer bekleed stuur en versnellingspookknop)… Het is heel eenvoudig: Dacia Duster heeft voor ieder wat wils.

* Op Ambiance.** Vanaf Ambiance.*** Optioneel op Lauréate.**** Leren bekleding op het middengedeelte van de zitting en op de voorzijde van de rugleuning, de overige delen zijn voorzien van kunstleder TEP.

ECO-fun, voor iedereen.

De tijden zijn veranderd. Auto’s van een dergelijk formaat waren voorbehouden aan de – welgestelden’, maar de Dacia Duster zorgt ervoor dat dergelijke auto’s voor iedereen bereikbaar worden. De Dacia Duster wordt ongeloofelijk voordelig aangeboden, heeft een bescheiden kilometerkostprijs vanwege een efficiënt onderhoudsprogramma, zuinige en milieuvriendelijke motoren die hun betrouwbaarheid al bewezen hebben. De dCi-motoren hebben dus een grotere actieradius en een beperkter CO -uitstoot (minder dan 140 g/km voor de 4×2 versies en 145 g/km voor de 4×4 versies). Dat is pas winst! Dacia is een merk van de Renault Groep en profiteert daarmee uiteraard van alle expertise op het gebied van veiligheid. De Duster heeft standaard ABS en noodstopbekrachtiging, frontairbags voor bestuurder en passagier en zijairbags ter bescherming van hoofd en borstkas*. In de Dacia Duster bent u altijd veilig.

* Vanaf Ambiance

 

 

 


Reacties

Duster – Algemeen — Geen reacties

Geef een reactie