dacia-lodgy-in-beige-cendre-voorzijdeU houdt van uw gezin. Evenals de Lodgy.

De Dacia Lodgy voldoet aan alle wensen van een modern gezin: Met vijf of zeven gemakkelijk toegankelijke zitplaatsen is hij zeer flexibel. Verder biedt de Lodgy u het comfort van heel veel ruimte, zelfs op de derde zitrij, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting én een bagageruimte die in zijn klasse bijna niet wordt overtroffen. Helemaal in lijn met de merkwaarden van Dacia voldoet de Lodgy aan alle eisen op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid. Bovendien is deze MPV dankzij de Dacia eco -dieselmotoren en de nieuwe TCe 115 turbo benzinemotor met directe inspuiting ook heel budgetvriendelijk. Verbruik en CO-uitstoot zijn beperkt. Comfort en ruimte voor iedereen, praktische opbergmogelijkheden, zuinige motoren, 3 jaar garantie met een maximum van 100.000 km: bij de Lodgy is alles van hoog niveau … behalve de prijs!

100% nuttige technologie.

Uw familie heeft bij de Dacia Lodgy een streepje voor en dat zien we terug in de uitrusting. Kijkt u rond! De Lodgy is voorzien van het volledig nieuwe MEDIA NAV*-multimedia- en navigatiesysteem, dat is uitgerust met een 7-inch touchscreen. Dit systeem laat zich intuïtief bedienen en heeft een radio en Bluetooth waarmee u handsfree kunt telefoneren of via audiostreaming naar uw eigen muziek kunt luisteren. MEDIA NAV biedt u navigatie met 2D- en 3D-weergave (Birdview). De USB- en Jack-aansluitingen aan de voorzijde en de stuurwielbediening maken het geheel compleet.

De Dacia Lodgy biedt echter nog een tweede multimediamogelijkheid: Dacia-Plug & Radio*, een systeem dat bestaat uit een nieuwe radio met groot scherm en stuurwielbediening,een cd/mp3-speler, USB- en Jack-aansluitingen aan de voorzijde en Bluetooth® functionaliteit. Of u nu een korte rit in uw eentje maakt of een lange reis met het hele gezin; u geniet altijd van een optimale geluidskwaliteit. Andere innovaties: de parkeersensoren in de achterbumper** en Cruise Control. Met de parkeersensoren in de achterbumper wordt parkeren een stuk gemakkelijker. Dankzij de Cruise Control rijdt u in alle rust en veiligheid.

* Optioneel. ** Afhankelijk van de uitvoering.

Welkom in de Lodgy, met zijn zeeën van ruimte.

Zodra u het portier opent, ontdekt u hoe ontzettend praktisch de Dacia Lodgy is. Veel ruimte, ontworpen voor het hele gezin, slimme opbergvakken die het leven aan boord nog prettiger maken… aan alles is gedacht. De zeven volwaardige zitplaatsen* en de ongeëvenaarde knie- en hoofdruimte op de derde zitrij maken van deze auto een van de toppers in zijn klasse. Het comfort aan boord van de Lodgy wordt nog verder verhoogd door de efficiënte verwarming en airconditioning*, waardoor in het gehele interieur een aangenaam klimaat heerst. Van de bestuurder tot de passagiers, in de Lodgy voelt iedereen zich helemaal thuis…

* Afhankelijk van de uitvoering.

Modulariteit, oneindig veel mogelijkheden.

De Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast. U wilt meer bagageruimte? Alles is mogelijk. De achterbank van de tweede zitrij is in delen neerklapbaar (1/3-2/3). En hij kan, net als die van de derde zitrij, geheel worden opgeklapt, waarmee u van zeven naar twee zitplaatsen gaat. U kunt ook de derde zitrij uit de auto verwijderen. De laadruimte van de Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt 2.617 liter bij twee zitplaatsen en bij zeven zitplaatsen is er nog altijd 207 liter ruimte. Bovendien heeft de Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor u zware bagage moeiteloos inlaadt. U hoeft niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Lodgy hebt u beide! Maar de Dacia Lodgy biedt meer dan grenzeloze flexibiliteit. De MPV is ook voorzien van talloze bergvakken tot wel 30 liter inhoud en een opvallend ruim en toegankelijk bergvak boven op het dashboard.

Veiligheid en zuinigheid, voor het hele gezin.

Voor gezinnen is veiligheid het belangrijkst. Dat geldt ook voor de Lodgy. Vier airbags, waarvan twee zijairbags vóór, ABS met noodstopbekrachtiging, ESC* (elektronisch systeem voor stabiliteitscontrole), maar ook Cruise Control, parkeersensoren in de achterbumper** en ISOFIX-bevestigingen op alle zitplaatsen van de tweede zitrij. Niets is teveel als het gaat om de bescherming van u en uw passagiers. En om het reizen nog leuker te maken, houdt de Dacia in alle opzichten rekening met uw budget. Voordelige onderhoudspakketten, zeer zuinige dieselmotoren (met een verbruik van minder dan 5 l/100 km)*** een efficiënte en krachtige nieuwe benzinemotor TCe 115 (6,3 l/100 km)***, beperkte CO-uitstoot*** – alle knowhow van Dacia is geconcentreerd in de Lodgy.

* Optioneel. ** Afhankelijk van de uitvoering. *** Gecombineerd verbruik

 


Reacties

Lodgy – Algemeen — Geen reacties

Geef een reactie