Dacia,Logan,Sedan II,www.daciamodellen.nlOnderstaand model wordt in Nederland niet geleverd. Desondanks hoort de informatie van dit model hier wel op de website. De informatie is afkomstig uit de Belgische brochure.

 Royale uitrusting tegen een scherpe prijs.

Van bij de eerste aanblik verleidt hij met zijn lijn en robuustheid. Hij is van nature erg gul en heet u welkom in een ruim interieur: vijf mooie plaatsen om comfortabel te reizen met uw gezin. Dat is ons idee van een uitzonderlijke ruimte. En zijn bijzonder discrete prijs maakt het allemaal nog specialer.
Neem plaats en geniet van de vrolijke interieurmuziek en van het verrassende design. U voelt zich veilig, geborgen… Logisch ook, want u zit in een Dacia. Betrouwbaarheid zit hem in de genen. Bekijk hem nog eens. U ziet een wagen waarop u kunt rekenen, een wagen die u en uw geliefden op een aangename manier naar uw bestemming brengt en tegelijk uw budget respecteert.

U hebt gelijk, hij ziet er elegant uit.

Vloeiend, eigentijds, aantrekkelijk, sympathiek, geruststellend… Woorden schieten tekort om de lijn van de Logan Sedan II te beschrijven. Zijn nieuwe stijl die esthetiekaankracht koppelt,trekt de aandacht en weet klanten te verleiden. Als robuuste gezinsberline boezemt hij vertrouwen in. Geef Logan een plaats in uw leven… Uw gezin zal hem fantastisch vinden. Prijs u gelukkig met uw neus voor goedezaakjes. U zult hem al snel niet meer kunnen missen. En we kunnen u geen ongelijk geven.

Een verzorgd interieur… Hij heet u welkom.

Open de deur en ontdek het interieur… De verzorgde afwerking oogt geraffineerd. Het moderne en warme design streelt uw zintuigen. Een blik op het nieuwe dashboard om de middenconsole te bewonderen… Esthetisch en praktisch, met een dashboardergonomie die het rijden vergemakkelijkt. De chroomranden rond de verluchtingsmonden*, de inleg op het stuur* en de rand rond de middenconsole* geven hem een bijzonder elegante uitstraling. Hier werd geen enkel detail over het hoofd gezien.

*naargelang de versie.

5 mooie plaatsen.. Hij denkt aan uw gezin.

U wou ruimte? U hebt ze. Om te reizen met de mensen die u graag ziet, biedt Logan het comfort van vijf volwaardige plaatsen. Klein en groot voelen er zich geborgen, thuis zelfs. Een klik volstaat om de neerklapbare achterbank (2/3-1/3)* neer te klappen en de ruimte aan uw wensen en behoeften aan te passen. Kijk in de deuren… Overal vindt u handig verspreide  opbergvakken voor uw comfort. Zelfs de koffer denkt aan uw gezin. Met een inhoud van 510 liter breekt hij alle records in zijn segment en toont hij zich bijzonder nuttig om planten of kleine meubelen te vervoeren of op picknickuitstap te gaan.

Het lijkt wel alsof Logan perfect weet hoe u leeft…

* Naargelang de versie

Reken op zijn technologie om u definitief te laten overtuigen.

Technologie moet voor u eenvoudig en nuttig zijn? Dan is die van Logan precies wat u zoekt. Het MEDIA-NAV* systeem plooit zich naar al uw wensen. Zijn touchscreen van 7 duim (18 cm) maakt uw leven een stuk eenvoudiger. Zijn geïntegreerde navigatiesysteem leidt u in alle sereniteit en Bluetooth® laat u handenvrij bellen en muziek streamen. Met de USB-poort kunt u uw smartphone aansluiten en opladen. De technologie van de Logan Sedan II vergemakkelijkt ook het rijden. De snelheidsregelaar- en begrenzer* en het parkeerhulpsysteem achteraan* zorgen voor alles.

* In optie of pack naargelang de versie

Een toonbeeld van betrouwbaarheid.

Dacia, een naam die gelijk staat met robuustheid en veiligheid maar ook met kwaliteit en prestaties. Zeker van zijn betrouwbaarheid engageert Logan zich om drie jaar of 100 000 km* garantie te geven. En voor nog meer gemoedsrust kunt u die constructeursgarantie van Dacia nog uitbreiden en aanvullen met diverse onderhoudscontracten. Andere troeven zijn onder meer het gamma performante en stille motoren. De dCi-dieselmotor 75 pk en de nieuwe TCe 90-benzinemotor geven blijk van zuinigheid. En dat maakt het verschil op lange termijn… U zoekt een maximale veiligheid voor u en uw gezin? Dankzij het ABS-systeem met noodremhulp (AFU) en de elektronische stabiliteitscontrole (ESC) blijft alles onder controle. Met de ISOFIX bevestigingssysteem voor kinderstoel op de zijdelingse plaatsen achteraan en de frontale en zijdelingse airbags gaat u in alle rust de weg op met Logan.

* Bij de eerst behaalde termijn.

 


Reacties

Logan Sedan II – Algemeen — Geen reacties

Geef een reactie