De grote stationwagen die aan al uw wensen voldoet

Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt … De nieuwe Logan MCV heeft het allemaal! Een stationwagen waarop u altijd kunt rekenen, of u hem nu voor uw werk of privé gebruikt,voor korte ritjes of lange reizen. U zult het royale en veelzijdige interieur waarderen,met vijf ruime zitplaatsen en een bagageruimte van minimaal 573 liter. De Dacia Logan MCV is uitgerust met veel handige technologieën, bedoeld om het rijden aangenamer te maken. De nieuwe Logan MCV is betrouwbaar en biedt alle passagiers maximale veiligheid. Zoals bij elke Dacia krijgt u een garantie van 3 jaar of 100.000 km*.
De nieuwe Logan MCV is uitgerust met een Dacia eco2-motor van de nieuwste generatie
en voorzien van een eco-modus, een systeem dat de prestaties optimaliseert, waardoor
de auto minder brandstof verbruikt en dus minder CO2uitstoot. Zuinig, degelijk en zeer betaalbaar … Kiest u voor de nieuwe Logan MCV, dan zult u daar lang plezier van hebben!

Een XXL bagageruimte voor al uw spullen

Soms hebt u in het dagelijks leven behoefte aan extra ruimte: wanneer u vrienden helpt verhuizen bijvoorbeeld, met uw hond een lange wandeling in de natuur wilt maken of fietsen wilt meenemen voor een uitstapje …De bagageruimte van de nieuwe Logan MCV is voor al dit soort momenten bedoeld. Met vijf zitplaatsen in gebruik heeft de bagageruimte een inhoud van 573 liter, heel handig voor de dagelijkse spullen. Meer ruimte nodig? De inhoud van de bagageruimte is te vergroten naar 1.518 liter als u alleen de twee voorste zitplaatsen gebruikt. Ideaal voor het vervoeren van grote spullen die veelplaats innemen! De nieuwe Logan MCV is zeer ruim, gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor al uw activiteiten.

In zo’n royale ruimte voelt u zich direct thuis

In de nieuwe Logan MCV kent het gevoel van welbehagen geen grenzen! Met vijf ruime en comfortabele zitplaatsen kan iedereen prettig zitten. Een auto voor het hele gezin! Een ruiminterieur, een prachtig ontwerp en praktische voorzieningen voor alle inzittenden… Het is aangenaam toeven in de nieuwe Logan MCV, alsof u thuis bent! De hoogte van de bestuurdersstoel en het stuurwiel kunt u aanpassen(afhankelijk van uitvoering), zodat u altijd comfortabel rijdt. Zowel voor korte dagelijkse ritjes als voor lange tochten, elke reis in de Logan MCV is genieten!

Modulariteit is doen wat u wilt, wanneer u dat wilt

De nieuwe Logan MCV is veelzijdig en prima geschikt voor al uw plannen en activiteiten. Hebt u meer ruimte nodig voor het vervoeren van een huisdier of een voorwerp van gemiddelde grootte? Dan kunt u de bagageruimte naar wens aanpassen dankzij de standaard in ongelijke delen neerklapbare achterbank (1/3-2/3). Wilt u een fietstocht maken? Als u alleen de voorste zitplaatsen gebruikt, beschikt u over een bagageruimte met een maximale inhoud. U kunt dan voorwerpen vervoeren met een lengte tot 2,7 meter. De nieuwe Logan MCV is het toonbeeld van modulariteit waar u altijd op kunt rekenen!

Intelligente technologie die het leven makkelijker maakt

Het is prettig als technologie eenvoudig en tegelijk praktisch is. Die in de nieuwe Logan MCV is bedoeld om het autorijden gemakkelijker te maken. Gaat u op bezoek bij vrienden? Met het MEDIA NAV* multimedia-en navigatiesysteem plant u in een handomdraai uw route en beschikt u over alle benodigde informatie. Dit geïntegreerde navigatiesysteem bedient u via het touchscreen van 7 inch (18 cm). Dankzij Bluetooth® kunt u onderweg naar uw favoriete muziek luisteren en ook handsfree telefoneren. Sluit uw smartphone aan via de USB-poort en laad hem op. Praktische bruikbaarheid, daar zorgt de nieuwe Logan MCV voor! Andere pluspunten op het gebied van comfort zijn de standaardstuurbekrachtiging, de cruise control en de parkeersensoren achter (afhankelijk van uitvoering), waardoor inparkeren heel eenvoudig wordt. Met de Dacia Logan MCV kunt u met een gerust hart op weg.

Veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid, Dacia biedt het u.

Met de nieuwe Logan MCV is alles onder controle dankzij de stabiliteitscontrole (ESC) en het antiblokkeer-remsysteem (ABS)met noodstopbekrachtiging (AFU). Alle versies zijn tevens standaard uitgerust met airbags voorin en zijairbags. De buitenste zitplaatsen achterin zijn voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes.Met Dacia bespaart u bovendien kosten … en niet alleen door de schappelijke aanschafprijs. De dCi 90-dieselmotoris zeer stil, efficiënt en zuinig. De nieuwe TCe 90-turbobenzinemotor combineert topprestaties met een laag verbruik.
Op de nieuwe Logan MCV kunt u dus altijd rekenen. U krijgt dan ook een garantie van 3 jaar of 100.000 km(wat het eerst bereikt wordt). Voor nog meer zekerheid kunt u deze fabrieksgarantie verlengen en/of een onderhoudscontract afsluiten.Met de Dacia Logan MCV kunt u zonder zorgen op weg.

Reacties

Logan MCV II – Algemeen — Geen reacties

Geef een reactie