Bij mijn MCV was al vrij snel te zien dat de remtrommels niet mooi zwart zouden blijven. Overigens viel me dit bij meer merken op toen ik er op begon te letten.
tsja.. en als je dat niet mooi vind dan heb je weinig keus. Ik ben ze dus weer opnieuw zwart gaan maken.

Als je zoals ik deze remtrommels gaat spuiten, dan is het wel zaak dat natuurlijk de rest goed afgedekt wordt omdat de spuitnevel overal terecht kan komen.

Dus de auto wordt volledig afgedekt met plasticfolie, de boutgaten worden opgevuld zodat daar ook geen verf in komt. En natuurlijk blijft de auto niet alleen op de krik staan als het wiel is verwijderd, maar wordt ook ondersteund door een extra steun.

Uiteraard moet eerst alle vuil en loszittende roest van de remtrommel worden verwijderd anders heeft het geen zin om deze werkzaamheden uit te voeren. Op de foto’s hieronder is een en ander zichtbaar:


Reacties

Remtrommels zwart maken — Geen reacties

Geef een reactie