photo61Voor de mensen die het artikel over het vervangen van de ventilatie roosters hebben gelezen en denken: ” ik kan ze toch ook zelf spuiten in een kleur die ik zelf kies?” is het antwoord: ja, dat kan inderdaad. Natuurlijk kun je de roosters verwijderen en dan afplakken om vervolgens de ringen in kleur te spuiten. probleem hierbij is natuurlijk wel dat dit een precisiekarweitje is dat snel mislukt.

Maar het kan ook anders. Als je de roosters verwijderd hebt, kun je ze eenvoudig uit elkaar nemen. Let erop dat je de onderdelen even in volgorde op tafel legt alhoewel er weinig verschillende onderdelen in ztten. In de praktijk blijkt het gewoon eenvoudiger te zijn als je volgens een vast patroon werkt. Hieronder zie je de bijbehorende foto’s; elke foto heeft een onderschrift om één en ander te verduidelijken.

Op de eerste foto zie je het complete onderdeel wat je zou krijgen via het bestellen van het onderdeelnummer. Als je deze delen uit elkaar neemt ontstaan er vier losse onderdelen. Enige voorzichtigheid is natuurlijk wel raadzaam; het zit tenslotte allemaal ik elkaar “geklikt”. Daarom heb ik ook gewoon 4 nieuwe besteld.


Reacties

Ventilatie-roosters constructie — Geen reacties

Geef een reactie